Pagina's

zaterdag 22 april 2023

Aankomst in Letland

Sveiki,

Wij zijn Gitte en Lauren en wij gaan onze buitenlandse stage starten in Letland. 

Wij willen jullie graag meenemen in ons avontuur, samen zitten wij in 5M10 algemene gezondheidszorg. Wij hebben elkaar leren kennen op onze allereerste ziekenhuisstage en kijken ernaar uit om elkaar nog beter te leren kennen. 

We zijn heel blij met deze unieke kans omdat dit voor ons allebei een uitdaging is en zo kunnen ervaren hoe dat de zorg verloopt in een ander land. Dit avontuur is een reis vol onverwachte gebeurtenissen, uitdagingen en ontdekkingen. We stappen uit onze comfortzone en zullen ons openstellen voor nieuwe uitdagingen. Wij zijn klaar om ons te verdiepen in deze nieuwe cultuur, om nieuwe mensen te ontmoeten en om er een onvergetelijke tijd van te maken. 

Nu willen we jullie meenemen naar onze eerste dag hier, dit begon met een mix van spanning, zenuwen, enthousiasme en vermoeidheid. Wij waren al heel vroeg op het vliegveld en hebben hier afscheid genomen van onze familie’s. Klaar om met ons 2 dit avontuur aan te gaan. 



Wij zijn dan goed aangekomen in ons gezellig appartement en zijn dan direct al inkopen gaan doen. Daarna hebben we nog een strandwandeling gemaakt, hiermee willen we deze mooie eerste dag afsluiten. We kijken alvast uit naar onze eerste stagedag.

Sveicieni 

Gitte en Lauren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Week 3 Ljubljana

 Dobrodošli nazaj na naš blog! Deze week zijn we van stageafdeling gewisseld, wat ons beiden een beter inzicht geeft in hoe URI Soca werkt. ...