Pagina's

donderdag 23 juni 2022

Naar huis..

Hallo

Na 4 weken stage in Slovenië zit het er nu op. We gaan terug naar huis.
Normaal kwamen we terug nar België op maandag 20/06, maar door de staking op Brussels Airport was onze vlucht geannuleerd. Hierdoor moesten we last minute nog een vlucht terug boeken om tijdig thuis te geraken om de examens te kunnen maken.

Met dank aan verschillende leerkrachten die alles opzij hebben moeten zetten die dag, hebben we een terugvlucht gevonden zondag avond laat.

Alles inpakken was een heel werk, we hadden namelijk goed wat gekocht en dat moest uiteraard in hetzelfde koffer passen als hetgeen we heen gevlogen waren.
Na wat proppen zijn de koffers gemaakt. We kunnen vertrekken naar de luchthaven, maar besluiten toch eerst nog samen te gaan lunchen om Erasmus af te sluiten. 




Na de lunch namen we de bus, dat kende we intussen goed genoeg om het openbaar vervoer te nemen naar de luchthaven. 
We vlogen 1u50' naar huis en zagen dan eindelijk geliefde familie terug. 


Ons Erasmus avontuur sluiten we hiermee af, wij hebben ons enorm geamuseerd en zullen hier vaak aan terugdenken met een lach op ons gezicht. En zijn ook enorm dankbaar dit te mogen en te kunnen doen, nog net voor we afstuderen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Week 2

 Hola! Week 2 zit er al weer bijna op en we hebben nog zoveel te ontdekken. Op zaterdag van week 1 hebben wij doorgebracht in het mooie Mala...