Pagina's

zondag 7 mei 2023

Weekend 2 - Ljubljana

Dober dan! 

Hier zijn we weer, onze 2de week loopt stilletjes aan tot zijn einde en we willen jullie graag wat meer vertellen over ons leuke weekend.  

Vrijdag 5 mei

Vandaag hebben we een uitstap gemaakt naar Triëst, het is een stad in Italië ten oosten van Venetië en aan de grens met Slovenië. 
De busrit duurde 1,5h maar door de drukte op de weg was dit jammer genoeg 2h geworden. 
We kwamen rond 16h30 aan in Triëst en hebben de bus terug genomen om 21h30.
Het was een korte trip maar wel heel erg leuk om eens te doen want we hadden ook heel erg mooi weer! 🔆

Hieronder enkele sfeerfoto's van onze korte trip naar Triëst, Italië.
Om 23h kwamen we terug aan met de bus in Ljubljana, hierna zijn wij ons snel gaan klaarmaken want om 24h was ik (Anke) jarig.


We hebben een heel erg fijne avond gehad en hebben ook weer veel nieuwe mensen leren kennen over heel de wereld namelijk uit Slovenië, Amsterdam, Amerika en Macedonië. 


Zaterdag 6 mei

Vandaag hebben we een boottocht gedaan in Ljubljana, het was heel rustgevend en we hebben enkele mooie foto's kunnen maken van de omgeving.  Hierna zijn we gaan uiteten voor Anke haar verjaardag,  tijdens ons etentje aan het water hoorde wij veel muziek in de omgeving. We zijn natuurlijk even gaan kijken waar deze muziek vandaan kwam, er was een gin-event bezig. Het valt ons op dat er hier altijd wel iets te doen is en dat is heel erg fijn! Hier hebben wij natuurlijk een drankje gedronken. 

Filmpje vanop de boot


's avonds zijn we naar een feestje geweest met afro beats, 
hier hebben we ons ook goed kunnen amuseren!
 


Zondag 7 mei

Op zondag is hier in de stad veel gesloten waardoor we er een rustig dagje van hebben gemaakt en ook wat schoolwerk hebben verricht. 

Hieronder nog een video met sfeerbeelden van ons Erasmus avontuur tot nu toe. 


Tot volgende week

Adijo!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Malaga week 4

Hola! Het weekend van 8 en 9 juni was het hier 30 graden geweest. We zijn naar het strand gegaan en hebben het rustig aan gedaan dat weeken...