Pagina's

zaterdag 18 mei 2024

Week 4 Spanje - laatste loodjes

Hola!

los ultimos dias en españa, oftewel de laatste dagen hier in Spanje.

Het laatste weekend hebben wij een pittige planning gehad, maar achteraf een hele mooie periode op terug te blikken.

Zaterdag zijn we gaan hiken: Caminito Del Rey (dit was een uitstap met gids, hij heeft ons ook leren kennis maken met de historie van deze kloof)



De Caminito zelf is 2,9 kilometer, maar met de aanlooproutes erbij loop je in totaal 7,7 kilometer. De route door de kloof is afwisselend en op vooral gelegen op hoogte. We hebben stukken gelopen over brede bospaden en stukken over een smal planken pad. De houten paden zijn meestal niet meer dan één meter breed. Het was een geweldig avontuur! Deze staat op nummer 1 van onze activiteiten die wij hebben kunnen doen tijdens onze stage.

Zondag hebben wij een auto gehuurd om naar Nerja te gaan.


Hier hebben wij een zeekayaktocht gemaakt tussen Nerja en Cascada de Maro.

Samen hebben we met een gids genoten van het unieke uitzicht in combinatie met uitleg over de fauna en flora. Ook hebben wij een duik mogen maken in het water. (dit was heel fris:))

Ook is de leerkracht van onze partnerschool langsgekomen om te zien hoe het met ons gaat. Zo hebben wij in een gastenboek onze reflectie van ons avontuur mogen neerpennen, in combinatie met een foto.


Natuurlijk hebben wij ook een afscheidscadeautje voorzien voor het zorgpersoneel in de residentie. De typische Belgische pralines en de Hasseltse speculaas.


Dankuwel aan iedereen die ons heeft geholpen om dit avontuur te verwezenlijken.

Voor jullie inzet en vertrouwen!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

05/10/2024 Letland

Labdien, Wanneer jullie deze laatste blog lezen zijn we ondertussen al terug in België aangekomen. Toch willen we jullie nog een...