Pagina's

maandag 23 september 2024

maandag 23/09/2024

Labdien, 

Vandaag hebben we onze eerste stagedag gehad in het ziekenhuis. Dit was weer even wennen, want het is natuurlijk weer een nieuwe plek. We keken er echter wel naar uit. 

We begonnen natuurlijk eerst met een opleiding veiligheid. Dit ging door in een aula. Dit was voor ons wel een hele ervaring, want de trap is redelijk steil naar beneden. Vooral niet vallen zou ik zeggen 😉

Daarna hebben we een rondleiding gehad op de afdeling, zodat we alvast weten waar we alles kunnen vinden 😉. Dit zal de komende dagen nog wel even wennen zijn, maar we zijn klaar voor het volgende avontuur. 

Morgen komen ook de leerkrachten aan, dus het wordt nog gezelliger hier 😉. We hebben ook sinds zondag 2 Bulgaren bij ons op het internaat. Dit omdat het nu internationale week is in Letland. Wij gaan hier donderdag ook aan deelnemen. 

Vanavond hebben we nog gezellig bijgebabbeld met de Bulgaarse moeder (collega van de school, een universiteit in Bulgarije) en haar dochter. Zo leren we ook nog wat bij over Bulgarije. 

Paldies voor het lezen! 

Silvy en Lindsay

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Letland 28/09/2024

Hallo iedereen, Deze week vond de Internationale Erasmusweek plaats in Letland, waar we de eer hadden om samen met zo’n 80 studenten en doce...