Na een intense 3-daagse vonden we dat we de laatste avond in "Shtijl" (op zen Genks) moesten afsluiten. Bij deze werden we uitgenodigd door het hoofd van Internationale Affairs.
We bevonden ons in een restaurant Raatihuoneen Kellari, deze bevind zich midden in het historische stadje Pori, in de kelder van het stadshuis. Raarihuoneen Kellari is een familiebedrijf en is sinds de jaren '90 actief op dezelfde plek.
We kregen het advies om te beginnen met een traditioneel aperitief gemaakt van Buckthorn. Wij noemen het duindoorn. Bij deze tekst wil ik het geven van GVO in de kijker zetten. Waarom is het goed dat we dagelijks aperitieven? Een enkele bes bevat 15 keer meer vitamine C dan een sinaasappel.
Wij willen bij deze onze begeleiders bedanken die met ons zijn mee gereisd en degene die zijn achtergebleven op school. Wij willen ze bedanken voor de zorg en de steun. Het was verassend om te zien hoe betrokken ze zijn in dit Erasmus avontuur. Het geeft ons een goed gevoel en vertrouwen in dit project.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten