Pagina's

zondag 25 september 2022

Last weekend in Ljubljana

Dober dan! 👋

Dit is alweer het derde weekend van ons avontuur. Dit wilt zeggen dat wij nog enkele dagen stage dienen te lopen in het revalidatiecentrum vooraleer wij zondag terugkeren naar België.

Vrijdag, 24 september 2022

Na het leerrijke bezoek aan het psychiatrische ziekenhuis zijn wij aan ons weekend begonnen in het centrum van Ljubljana. De eerste stop was een restaurant aan het water waar wij een lekkere pannenkoek hebben gegeten. Na deze pauze zijn wij actief verder gegaan aan de dag en hebben wij het gewaagd om de steile berg te beklimmen om tot het grote kasteel van Ljubljana te komen. Het uitzicht was deze klim zeker waard! Op het einde van de avond zijn wij eindelijk geraakt tot het bekende food festival dat iedere vrijdag plaatsvind in het centrum.



Zaterdag, 25 september 2022

Zaterdagochtend hebben wij de bus genomen naar de Vintgar kloof dat zich ongeveer op 1,5 uurtje van Ljubljana bevind. Dit was een mooie wandeling met een paar steile bergen. Jammer genoeg was het niet warm genoeg om een plonsje te wagen.

Zondag, 26 september 2022

Op zondag zijn alle winkels gesloten in het centrum. Dit was een perfecte dag om het grote park te ontdekken van Ljubljana, genaamd het Tivoli park. Uiteraard hebben wij deze dag ook aan onze schoolopdrachten gewerkt, want ook op Erasmus komen wij hier niet onderuit. 

Adijo! 👋

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Week 1

Hola! dag 1 Deze maandag zijn wij samen met de docenten op de bus gestapt naar de lokale school in Malaga. Deze school heeft er mede voor ge...