Pagina's

dinsdag 20 september 2022

Second weekend in Ljubljana

Dober dan! 👋

Het tweede weekend van ons avontuur zit er ook alweer op! Het weekend is aan ons voorbijgevlogen en geloof maar dat wij genoten hebben van het mooie dat Slovenië te bieden heeft.

Vrijdag, 16 september 2022

Eerder deze week zijn onze leerkrachten aangekomen in Ljubljana. Het weekend hebben wij gezellig samen ingeluid met een etentje en een drankje. Als afsluiter van deze avond hebben wij contact gelegd via een video met onze mede-studenten van Erasmus die verblijven in Finland.


Zaterdag, 17 september 2022

Deze zaterdag hebben wij een rustige dag gehad. Natuurlijk hebben wij weer iets langer geslapen en zijn wij gestart met een lekker ontbijtje in ons vertrouwd eetcafé aan de overkant van ons verblijf. Onze wekelijkse boodschappen bij de dichtstbijzijnde Hofer (of eigenlijk de Sloveense Aldi) hebben wij ook meteen gedaan deze dag. Verder hebben wij nog rondgeslenterd in het grote winkelcentrum doordat het weer regenachtig was.

Zondag, 18 september 2022

Na een rustige start van het weekend zijn wij zondagochtend opstap gegaan met de leerkrachten naar Piran. Piran is een bekende havenstad in Slovenië en is te bereiken met de bus vanuit Ljubljana in ongeveer 2 uurtjes. Wij hebben een wandeling gemaakt door de stad en hebben de wenteltrap genomen om tot het hoogste punt te komen in de klokkentoren van Piran. Deze klokkentoren gaf ons een prachtig uitzicht over de hele stad en de haven. Een terrasje en een ijsje kon natuurlijk niet ontbreken op deze mooie dag. Daarnaast hebben wij ook de verfrissing gezocht in de zee. Een korte sfeerimpressie van onze dag kunnen jullie terugvinden in de video.

Adijo! 👋

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

"Een Onvergetelijke Reis: Ons Buitenlandse Stage in Ljubljana"

Dobrodošel na našem blogu!    🙋 (welkom in onze blog) Gisteren 20/4 is ons Erasmus avontuur naar Slovenië gestart. Met de nodige gezonde st...