Pagina's

zaterdag 11 november 2023

Sveiki visi

 Hallo allemaal!

Graag zouden wij ons even willen voorstellen. Wij zijn Tibo en Laura en beginnen aan onze laatste stage van deze opleiding in Letland. Graag willen wij jullie deze komende 4 weken meenemen in ons avontuur. Ik (Laura) zit in module 5 Algemene Gezondheidszorg en Tibo in module 5 Thuiszorg. Wij kennen elkaar reeds al want wij hebben enkele modules bij elkaar in de klas gezeten.

Wij zijn heel blij dat wij deze kans hebben gekregen en dat wij onze opleiding mogen afsluiten met dit avontuur. Graag nemen wij jullie mee naar onze eerste dag. Voor mij (Laura) was dit de eerste keer vliegen, dus het luchthavengebeuren was voor mij al een eerste uitdaging. Gelukkig is alles goed verlopen! 😊 Ook was onze vriend RibbeDeBee van de partij, die samen met ons een veilige en goede vlucht doorlopen heeft. Zoals je kan zien geniet hij mee van het mooie uitzicht boven de wolken!

Bij aankomst op de luchthaven in Riga, hebben we een taxi geboekt om naar de school te gaan, waar ook onze kamers gelegen zijn. Bij aankomst werden we goed ontvangen door een vriendelijke mevrouw. Haar Engels was niet heel erg goed, maar hebben toch op een goede manier met elkaar kunnen communiceren. Al gauw dat we geïnstalleerd waren op onze kamers, zijn we naar de supermarkt in de buurt geweest.

Zo, dit was een korte schets van onze eerste dag. We houden jullie de komende dagen zeker up-to-date met nieuwe verhalen! 

Čau! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Week 2

 Hola! Week 2 zit er al weer bijna op en we hebben nog zoveel te ontdekken. Op zaterdag van week 1 hebben wij doorgebracht in het mooie Mala...