Pagina's

donderdag 8 februari 2024

Laura & Sofie Stage Slovenië februari 2024

Vol enthousiasme staan we(Laura &Sofie) aan de vooravond van ons avontuur: een Erasmusstage in Ljubljana, Slovenië. Als aanstaande verpleegkundigen uit Genk kunnen we niet wachten om ons onder te dompelen in het onbekende en onze horizon te verbreden.

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en een tikje nervositeit bereiden we ons voor op de uitdagingen die voor ons liggen. De taal en de cultuur zullen ongetwijfeld nieuwe obstakels met zich meebrengen, maar we zijn vastbesloten om deze ervaring tot een succes te maken.

Ons avontuur begint niet alleen in de verpleegkunde, maar ook in het ontdekken van het onbekende. We zijn klaar om onze kennis toe te passen in een buitenlandse setting, om te leren van elke situatie en om nieuwe vriendschappen te sluiten met mensen van over de hele wereld.

De Erasmusstage belooft een reis te worden vol hoogtepunten, uitdagingen en onvergetelijke momenten. We vertrekken met open geesten en een verlangen om niet alleen professioneel te groeien, maar ook persoonlijk. Laat het avontuur beginnen!

Groetjes Sofie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Malaga week 4

Hola! Het weekend van 8 en 9 juni was het hier 30 graden geweest. We zijn naar het strand gegaan en hebben het rustig aan gedaan dat weeken...