Pagina's

vrijdag 31 mei 2024

week 2 spanje


 HOLA! 

Op zaterdag hebben we een bezoek gebracht aan Frigiliana. Hier hebben we genoten van de typische witte huisjes boven op de berg. Rond de middag hebben we iets gedronken en zijn we richting Nerja getrokken. Hier hebben we het Balcon van Europa bezocht en de kerk van Nerja. 

We hebben namiddag op het strand gelegen hier is het water heel blauw. 

Op zondag zijn we naar Benalmadena geweest en hebben we een boottocht gedaan. Met veel geluk hebben we een familie dolfijnen gezien. Dit was een unieke ervaring. 

Dinsdag kwamen onze leerkrachten de stageplaats bezichtigen hier hebben we een rondleiding gegeven en verteld wat de taken zijn van de verpleegkundige. 

Op stage hebben we kennis gemaakt met het multidisciplinair team, dit is hetzelfde als in Belgie. Met o.a ergo, kine, dokter, psycholoog... 

Samen met de leerkrachten hebben we Malaga bezocht, hier hebben we de kathedraal bezichtigd en gezeten op het stadsplein. We hebben heerlijke tapas gegeten in een lokaal restaurantje. 

Ook mocht ik het INR toestel gebruiken dit is om te kijken hoe snel het bloed stolt. 

Malaga 















Oud dorpje in Benalmadena

INR toestel


Nerja 

Tot volgende week!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Malaga week 4

Hola! Het weekend van 8 en 9 juni was het hier 30 graden geweest. We zijn naar het strand gegaan en hebben het rustig aan gedaan dat weeken...